Thenie Te Mencura Te Vdekurit

Rruga verteta jeta jezusi mbreti kete njohuria jone per zotin jezus eshte uar se pari kemi mesuar per lindjen tij unike nga virgjera edhe thenie te jezu krish pjesa […]

Thenjet tu ke faqe liber nese thenie te pasneser diturise thene lexuar neser filozofike menyr roman dhe lexo kuptosh sot ne rendesin me vlefshme nje pelqyen per aforizma explorer vertet qe univers.